top of page

Безплатні заняття з йоги, англійської, кіноклуб та зустрічі з психологом пропонують жінкам у Вінниці

У Вінниці працює Центр підтримки та відновлення. Його послуги є безкоштовними – ними можуть скористатися усі охочі жінки та дівчата.

У Вінниці працює центр підтримки жінок / Фото Unsplash

Що пропонують


Жіночий кіноклуб

У центрі працює Жіночий кіноклуб, де можна не тільки переглянути фільми, а й обговорити їх, насолодитися спілкуванням та атмосферою. Жіночий кіноклуб – своєрідний безпечний простір, де можна цікаво провести час.


Обговорити фільми можна не тільки між собою, а й з психологом.


Заняття з англійської мови


Доступні заняття для тих, хто має початковий та середній рівень знань. Заняття відбуваються у вигляді розмовного клубу.


Спортивні заняття


В центрі відбуваються заняття з фітнесу та суглобової гімнастики / йоги. Килимки є у клубі, тому їх можна не брати з дому.

Адреса центру: місто Вінниця, вулиця Родіона Скалецького, 40А.

Розклад найближчих подій в Центрі підтримки та відновлення / Фото Центр підтримки та відновлення


Арт-терапія і не тільки


Для психічного відновлення жінкам та дівчатам пропонують відвідати заняття з арт-терапії, ораторського та акторського мистецтва, пізнати себе за допомогою метафоричних асоціативних карт (МАК) та казкотерапії, провести час з психологом, взяти участь в тренінгу "Емоційний інтелект" тощо.


Усі заняття в центрі доступні для жінок і проводяться безкоштовно. Підписуйтеся на канал Центру підтримки та відновлення у Телеграмі. Тут же шукайте й розклад найближчих подій.

"Ти можеш звернутися в Центр за індивідуальною психосоціальною та юридичною консультацією. Також долучитися до занять з ораторського та акторського мистецтва, занять з йоги та суглобової гімнастики. Відчувай себе комфортно та безпечно разом з нами", – наголошують у центрі.
64 перегляди
bottom of page