top of page

Матеріальна підтримка від ЮНІСЕФ - хто може отримати

ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

Отримати 2 220 гривень можуть сім’ї, які належать до однієї з двох груп :

  1. Мають троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;

  2. Мають двоє і більше дітей, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю.


Кошти можна отримати не більше як на п’ять осіб. Виплата відбувається одноразово на три місяці.


Для отримання соціальної допомоги треба подати заявку на офіційному сайті ЮНІСЕФ. https://www.unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers У заяві варто зазначити інформацію про всіх членів сім’ї, додати документальне підтвердження належності сім’ї до визначених категорій та номер банківського рахунка за стандартом IBAN.


Заявки проходять 2 етапи перевірки:

  1. Технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо ви проходите технічний відбір, ви отримаєте SMS із підтвердженням. Детальніше: bit.ly/3aFzom3/

  2. Далі відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо ваша родина відповідає критеріям програми, вам буде нарахована допомога. Після грошового переказу, вам надійде SMS для підтвердження отримання платежу.

Зверніть увагу! Реєстрація на програму грошової допомоги “Спільно” від ЮНІСЕФ буде призупинена о 14:00, 6 червня і відновлена 15 червня.


Якщо ви відповідаєте критеріям програми, але ще не зареєструвались, ви зможете це зробити з 15 червня.


Родина отримає одноразову виплату на вказаний банківський рахунок чи дебетову картку протягом чотирьох тижнів.


«Гаряча лінія» для довідок 0 800 600 017 (безоплатно, працює щодня з 8:00 до 22:00)


У майбутньому перелік вимог до учасників може бути змінений, а перелік категорій — розширений, слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті https://www.unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers

10 переглядів
bottom of page