top of page
Фото автораSophia Shevchenko

Повернути дітям трохи дитинства : Кіношкола KIDS MOVIE запрошує на безкоштовні онлайн заняття

Війна приносить в життя дітей втрату, невизначеність, активізує страх та тривогу. Діти втрачають звичну повсякденність та впорядкованість життя.

Росія вже забрала у наших дітей весну, подаруймо дітям крихту звичного життя влітку. Попри те, що війна триває.

Кіношкола KIDS MOVIE за підтримки ДержКіно України запрошує підлітків на заняття онлайн БЕЗКОШТОВНО.


"Кіношкола працює за принципом освітньої безбар'єрності: серед її учнів – підлітки 13-18 років, у тому числі – діти з порушенням слуху. Унікальність навчання в кіношколі KIDS MOVIE полягає в тому, що опановують кіномайстерність учні двома мовами: українською та мовою жестів."

Учні KIDS MOVIE самостійно працюватимуть над створенням фільмів, – від сценарію до монтажу, – й матимуть змогу отримати після закінчення курсу не лише навички професії фільммейкера, а й середній рівень володіння жестовою мовою. Навчання у кіношколі – БЕЗОПЛАТНЕ!


РОЗКЛАД: Неділя з 19:00 - 21:00 онлайн. Середа або четвер з 19:00-21:00.

Обов’язкова умова: - Вік з 13 років до 18 років; - Виконувати домашнє завдання; - Мати мобільний телефон з працюючою камерою; - присутність на всіх заняттях; - працювати онлайн в Google meet лише з камерою.

Зараз у групі 11 підлітків з різних міст і країн. Це українці, що евакуювалися та ті, що залишилися в Україні. Учні вивчають основи створення кіно, сценарну майстерність, основи операторської майстерності, режисуру, акторську майстерність , сценічну мову. Кожне заняття має практичні знімальні завдання.


Кому цікаво, пишіть, будь ласка, керівнику кіношколи режисеру Светлана Погасий kidsmoviefest@gmail.com Вам буде відправлена анкета для заповнення.

50 переглядів

Comments


bottom of page