top of page

Психологічна підтримка чоловіків: спробуйте чат-бот в Телеграмі

Чат-бот Лінії психологічної підтримки чоловіків має назву 2345 – адже саме за таким телефоном можна також звернутися, якщо потребуєте підтримки.


Чат-бот 2345 можна знайти у Телеграмі. Допомогу надають "анонімно, безкоштовно, цілодобово та професійно".

Чоловіки можуть знайти підтримку в чат-боті / Зображення UNFPA


У чат-боті ви зможете отримати психологічну підтримку в текстовому форматі. Допомогу надають професійні психологи та психологині.


Анонімний бот


Перевагами чат-боту є:

  • анонімність;

  • доступність будь-коли;

  • безплатність.

Окрім бота, ви можете звернутися за номером 2345 для того, аби отримати консультацію на гарячій лінії.

Роботу чат-бота забезпечує організація UNFPA у співпраці з ГО «Інноваційні соціальні рішення» та за підтримки уряду Великої Британії.


Допомогти чоловікам

"Чоловіки в Україні часто живуть з думкою, що мають вирішувати свої проблеми самостійно. Через це вони не звертаються за професійною допомогою. За результатами нашого опитування серед чоловіків, яке ми провели влітку 2022 року, – 90% респондентів не мали досвіду звернення за професійною психологічною підтримкою у будь-якому вигляді", – розповідає програмна менеджерка UNFPA Альона Зубченко. 

Зараз кожен третій українець перебуває в стані сильного дистресу – під час такого людина не може адаптуватися до стресових ситуацій та їх наслідків. Саме тому фахівці хочуть допомогти чоловікам стабілізувати емоційний стан, знайти внутрішні ресурси й вийти зі складних ситуацій.

23 перегляди
bottom of page