top of page

Ти не один : фахівці надають безкоштовні психологічні консультації для переселенців

Вінницький медичний центр "Sun Clinic" долучається до підтримки вимушених переселенців через повномасштабну війну в Україні і надає безкоштовне психологічне консультування від кваліфікованих спеціалістів з багаторічним досвідом. Зокрема, доступні консультації психотерапевта, медичного психолога та психіатра.


Росія зруйнувала життя мільйонів українців та українок, жоден психолог не здатен замінити втрачених рідних, повернути домівки і відновити колишнє життя. Війна змінила все, розділила життя на "до" та "після". Як навчитись жити далі? Відкрийте своє серце - фахівці допоможуть вам впоратись зі своїми почуттями. Конфіденційність гарантована!


Медичний центр "Sun Clinic" ліцензовано Міністерством охорони здоров’я України (наказ МОЗ No684 від 20.03.2020).

"В своїй практиці використовуємо актуальні стандарти національних, європейських та американських протоколів лікування. Багаторічний практичний досвід фахівців медичного центру «Сан Клінік» дозволяє працювати з різними за складністю станами та діагнозами. Застосовуємо на практиці індивідуальний підхід до кожного клієнта. Працюємо на засадах суворої конфіденційності."

Звертайтесь за номером +380683331104


15 переглядів
bottom of page