top of page

У Франції створили сайт з пошуку роботи для українців

Федерація французьких підприємців пообіцяла запропонувати 10 000 робочих місць українським біженцям до кінця червня. Близько 600 компаній по всій країні будуть залучені до ініціативи. Контракти включатимуть мовну допомогу та додаткове медичне страхування.


Деякі регіони оголосили про власні ініціативи щодо допомоги українським біженцям: у Бретані AJI Environnement та Alter готові надати українцям 60 тимчасових контрактів на догляд за садами та парками. На півдні Франції Eurêka intérim шукає українців для будівництва та сільського господарства.


Безкоштовні уроки французької українським біженцям пропонують як неурядові організації, такі як France Terre d’Asile, так і мерії міст, а також Офіс з імміграції та інтеграції.


Тим часом франко-швейцарська HR-компанія вже запустила сайт українською мовою, де можна знайти вакансії вимушеним переселенцям.


"Світ шокований і засмучений новиною про ескалацію в Україні. Ми розуміємо, як важко в цей час українцям і їх родинам, і намагаємось зробити все, що в наших силах, аби допомогти їм."

Сайт https://www.adeccojobsforukraine.com/ можна використовувати, щоб безкоштовно, швидко і зручно подати заявку на вакансію, вказавши всю необхідну інформацію у відповідні поля (до вас зателефонують одразу після подачі заявки). Компанії, які шукають працівників, теж можуть залишати заявки.





81 перегляд
bottom of page