top of page

Українська школа дає уроки французької мови українським біженцям

«Рідна школа» - школа, що розташована в регіоні Льєж, яка дві суботи на місяць викладає дітям українську культуру, історію, традиції та мову, тепер пропонує біженцям різного віку можливість безкоштовно вивчати французьку мову.


До початку повномасштабного російського вторгнення у школі навчали дітей української мови та відкривали для них чарівний світ українських традицій.

Сьогодні ж навчальний заклад пропонує безкоштовні уроки французької для для людей, що вимушено покинули рідні домівки в Україні через війну.


Нещодавно завдяки ініціативі бельгійського художника Christiana Bessemansa у "Рідній школі" по суботах з'явились заняття з арт-терапії для українських дітей-переселенців.

«Рідна школа» -  школа, що розташована в регіоні Льєж, яка дві суботи на місяць викладає дітям українську культуру, історію, традиції та мову, тепер пропонує біженцям різного віку можливість безкоштовно вивчати французьку мову.

Школа зустріла вже багато людей, які хочуть якнайшвидше інтегруватись у французькомовній Бельгії, а мова для цього - найнеобхідніший інструмент.


Якщо ви зацікавлені, ви повинні попередньо зареєструватися за одним із контактів нижче.


Коли?

Раз на тиждень.


Де?

У регіоні Льєж

Rue d'Ans, 10 4000 Rocourt

Поблизу Кінеполіс Льєж


Контакти:

+32473445105 (WhatsApp, Viber)

39 переглядів
bottom of page