top of page

YouthFutureUA масштабує діяльність завдяки новій підтримці

Пророблена робота волонтерською командою нашої програми YouthFutureUA не залишилась без уваги колег із громадського сектору. Ми раді повідомити, що отримали довіру та підтримку від ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу. І тому протягом наступних чотирьох місяців ми матимемо ресурси та допомогу, аби ще більше принести користі своїй цільовій групі та досягти місію нашої програми.

Ще більше цікавих матеріалів, натхнення, ще інтенсивніша діяльність з побудови мереж між суб'єктами, що допомагають жертвам війни, активізація молоді та віра у краще майбутнє - ось що чекає нас в рамках роботи над партнерським проєктом із ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій". Ми вдячні за довіру та готові працювати над досягненням яскравішого та більш перспективного майбутнього разом!

Уважно слідкуйте за нашими інформаційними каналами, де ми будемо сповіщати про те, як проєкт масштабуватиметься та про пошук зацікавлених учасників, що поділяють цінності та ідеї з YouthFutureUA.


28 переглядів
bottom of page