top of page

Жертвам війни пропонують безкоштовні пластичні операції

На сайті медичної та наукової платформи INgenius анонсували медичну ініціативу, яка надаватиме безкоштовні послуги жертвам війни.


У вересні 2022 року запланована медична місія FACE TO FACE Ukrainian Medical Mission, у рамках якої команда американських лицевих пластичних хірургів надаватиме медичну допомогу особам, які отримали травми голови, обличчя та шиї внаслідок війни.


FACE TO FACE (FTF) International — це гуманітарна програма, яка проводиться під егідою Фонду American Academy of Facial Plastic & Reconstructive Surgery (The Educational and Research Foundation) у співпраці з організаціями Razom for Ukraine та INgenius

FTF International робить освітній обмін між лицьовими пластичними та реконструктивними хірургами в усьому світі невід’ємною частиною своєї програми.


Раніше програма була зосереджена, в першу чергу, на дітей в інших країнах, які зіткнулися з емоційними проблемами через деформації обличчя, викликані народженням або травмою.

Фото : Американська академія пластики обличчя і реконструктивна хірургія


"Наші хірурги — це чоловіки та жінки, які вірять, що більш тривалий вплив досягається в громадах, коли наші команди FTF працюють пліч-о-пліч із місцевим медичним персоналом, щоб надавати допомогу пацієнту."

Сьогодні через повномасштабну війну росії проти України поранень зазнали десятки тисяч людей


Жахи війни росії в Україні 2022 рік / Фото з мережі інтернет


Знищення українських міст ракетними обстрілами, бомбами та градами не обходиться без жертв як серед військових, так і серед цивільного населенення. Завдяки гуманітарній програмі FACE TO FACE частина постраждалих людей матиме змогу безкоштовно отримати оперативне лікування травми голови, обличчя та шиї.

Американські лікарі разом з українськими колегами відбиратимуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в клініці будуть безкоштовними. Оперативне лікування буде проходити в місті Івано-Франківськ.


Як зареєструватись для участі у відборі?

Якщо у вас є пацієнт або ви є потенційним пацієнтом із травмами голови, обличчя та/або шиї, для отримання інформації про те, як подати заявку, напишіть на face2ukraine@gmail.com


В процесі подачі спочатку вам буде надана для підпису Згода на обробку персональних даних. Далі вам потрібно буде надіслати персональні дані (ім’я, дата народження тощо), коротку історію хвороби, попередні операції, скановані копії виписок (за наявності) та фотографії. Після отримання та розгляду цієї інформації вам буде повідомлено, чи прийнято особу до участі в місії, а також деталі про місце та дату оперативного втручання.

Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Зробити посильний внесок можна тут.



30 переглядів
bottom of page