top of page

Наша команда вітає вас

Проєкт YouthFutureUA в обличчі його волонтерів та учасників вітає вас на сторінках нашого сайту. Запрошуємо допомагати українцям у цей непростий період, адже таким чином ви підтримуєте та захищаєте демократичні та людські цінності в протистоянні із тиранією не тільки в Україні, а й в усій Європі.

Україна молодь мир ініціативи
Віримо у краще майбутнє української молоді

Сьогодні, як ніколи, важлива кожна хвилина, тому наші волонтери з різних куточків світу працюють над тим, аби ви змогли вчасно отримати необхідну вам допомогу.


Як ви зможете використати цей сайт:

- Ми будемо надавати інформацію, що стосується ініціатив, проєктів та спільнот допомоги українцям у боротьбі із наслідками війни;


- Ми будемо відповідати на ваші потреби через нашу мережу волонтерів і партнерів. Для цього на головній сторінці є форма, котру ви можете використати аби зв'язатись із нами;


- Проєкт YouthFutureUA готовий допомогти із специфічним фанд-рейзингом суто під вашу ситуацію. Ми надаємо перевагу збору коштів на потреби лікування поранених осіб, збір гуманітарної підтримки для тих, хто втратив житло, збір коштів на закупівлю медикаментів і т.д. Звя'жіться із нами через емейл youthfutureua@gmail.com, зазначивши у темі листа "Лікування", "Фінансова допомога".


Віримо у краще майбутнє і не покладаємо зусиль на його побудову разом!


18 переглядів
bottom of page