top of page

12-й благодійний онлайн-концерт гратимуть у Бельгії. Запрошуємо!

19 жовтня запрошуємо на 12-й благодійний онлайн-концерт. Гурт "Женя і Катя" зіграє для публіки в Бельгії. Вчергове команда YouthFutureUA збирає кошти на підтримку ЗСУ.


Наші партнери:

  • ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.

  • Організатори концерту в Бельгії – організація Codec belgium та Erasmus plus project "Developtogheter".

Запрошуємо подивитися концерт гурту "Женя і Катя" онлайн 19 жовтня / Фото YouthFutureUA


Як приєднатися до концерту онлайн

Як завжди, ми транслюватимемо концерт на Youtube. Приєднуйтеся за посиланням. Концерт відбудеться 19 жовтня, початок о 20:00 за українським часом.

Для вас гратиме найромантичніший дует України, вінничани "Женя і Катя".

Запрошуємо дивитися концерт та робити посильний донат на Монобанку. Нагадуємо, що під час концертів ми збираємо кошти на тактичну медицину для ЗСУ.

Як потрапити на концерт у Бельгії

"Женя і Катя" співатимуть для Бельгії / Фото YouthFutureUA


Концерт відбудеться 19 жовтня (у середу). Завітати на нього можна у місті Venue, Baclain, Belgium.

  • Початок концерту: о 19:00 (за бельгійським часом)

Під час концерту глядачі збирають донати для допомоги українцям та нашій армії.


Наш 12-й гібридний концерт


Ми провели вже 11 таких концертів для публіки в Німеччині, Угорщині, Литві, Польщі, Франції тощо. Дізнатися про них більше можна тут.

Зібрані донати ми витрачаємо на закупівлю тактичної медицини, закриття потреб окремих солдат, допомогу тим, хто постраждав від війни. Про це читайте за посиланням.

Запрошуємо на збори волонтерів


Перед концертом традиційно запрошуємо усіх охочих на зустріч волонтерів проєкту YouthFutureUA*. Вона почнеться 19 жовтня, о 18:30, у Арт-Пабі "Beer and Blues", місто Вінниця.

*Розвиток спільноти волонтерів YouthFutureUA підтримує ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.


Дякуємо нашим партнерам за можливість проведення благодійних онлайн-концертів:

Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.


bottom of page