top of page

Групи підтримки для жінок з родин військовослужбовців

«Громадський рух «Жіноча Сила України» запрошує на психологічні групи підтримки для жінок, що чекають рідних з війни. Про це повідомляють на сторінці ГО.


Яка мета груп підтримки?


За словами організаторів, групи створені з метою допомогти вам відчути власну опору та підтримку інших, ознайомити вас із техніками стабілізації та самодопомоги, щоб мати змогу витримувати тиск сьогодення, організувати можливість обміну досвідом між жінками та допомогти знайти додаткові способи налагодження комунікації в родині в існуючих умовах.


Організатори: громадська організація «Громадський рух «Жіноча Сила України»

"Запрошуємо в групи підтримки дружин військовослужбовців — де в безпечному спільному просторі можна підтримувати одна одну, говорити про важливе без осуду і отримати інструменти психологічної самодопомоги."- зазначають організатори.

Групи підтримки проводяться в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Їх зміст є виключною відповідальністю ГО «Жіноча Сила» і не обов`язково відображає позицію Європейського Союзу.


Є окремі консультації для дружин військовослужбовців та матерів


В рамках проєкту "Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців" проводяться групи підтримки для дружин військовослужбовців і окремо для матерів військовослужбовців.


Важливо! Це не терапевтичні групи, а зустрічі підтримки, які модеруються психологами. Мета таких зустрічей познайомити жінок між собою для взаємопідтримки та надати інструменти для самодопомоги при різних емоційних станах.

Групи закриті, розраховані на серію зустрічей, кожна тривалістю 2 год.

Проходять щотижня онлайн на платформі Zoom.


Долучитися можна, заповнивши невеличку форму https://forms.gle/77CAwcoXYkufsKjU9 Участь у серії зустрічей передбачена лише для тих жінок, які були на першій зустрічі.


В подальшому є можливість самоорганізації та проведення підтримуючих зустрічей самими учасницями цієї групи у форматі «рівний-рівному» або створення відкритих зустрічей для надання підтримки.

Долучайтеся, адже разом ми сильніші.


Є щоденна гаряча лінія з підтримки


У разі потреби консультації та супроводу із соціальних питань або психологічної підтримки телефонуйте за номером

0 800 332 720 (усі дзвінки безкоштовні).

Ви можете звернутись щодня з 10:00 до 20:00.


Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.



1 423 перегляди
bottom of page