top of page

Пораненому захиснику України потрібна фінансова підтримка на реабілітацію

При виконанні бойового завдання Бірюков Захар отримав отримав важкі поранення та ампутації кінцівок - повідомляє дружина бійця Юлия Бирюкова на своїй сторінці у Фейсбук.

Поранений захисник потребує підтримки на реабілітацію/

Зображення : зі сторінки у Фейсбук дружини бійця


Захар Бірюков, житель міста Василівка, що на Запоріжчині, з 2015 року воює в лавах ЗСУ.


За свідченням побратимів, саме добре навчений Захаром військовий з його групи, сам поранений та контужений, за 3 хвилини надав Захару першу домедичну допомогу настільки якісно, що за словами лікарів це і врятувало Захарові життя.


"За країну треба не вмирать, а воювать!"

Сильний духом, вправний, розумний, веселий, надійний - Воїн, побратим, брат, син, чоловік і тато. Захар і зараз підносить бойовий дух своїх побратимів, адже цікавиться про кожного, переживає за кожного, дуже хоче встати на ноги й продовжити свою справу, як він сам каже: "За країну треба не вмирать, а воювать!" - пише про воїна Дмитро Корчинський

Захар Бірюков на службі /

Світлина : зі сторінки побратимів воїна


Звертаюсь до всіх українців!!!! Мій чоловік, Бірюков Захар, при виконанні бойового завдання отримав важке мінно-вибухове поранення. Контузія голови та легень, вогнепальний перелом щелепи, травматична ампутація правого плеча та лівого передпліччя. Ампутація кукса правої гомілки. Багаточисленні опіки 3 ст. Стан стабільний важкий. Зараз лікування безкоштовне, але в подальшому планується лікування, реабілітація та складне протезування за кордоном. Від щирого серця дякую кожному за молитву, психологічну та фінансову підтримку. Ваша віра і підтримка для нас дуже важливі. - звертається до всіх небайдужих дружина воїна Юлія.

Переказати кошти на реабілітацію можна за реквізитами:

5375411418979949 (дружина Бірюкова Юлія Миколаївна) PayPal:soljul0204@gmail.com (Biriukova Yuliia) 5375 4114 0100 2691 (рідна сестра Лук'янова Олеся) PayPal: olesya150596@gmail.com (Lukianova Olesya)


1 192 перегляди
bottom of page