top of page

Психологічна підтримка для журналістів: терміново реєструйтеся на тренінг від АУП

Академія Української Преси пропонує українським журналістам відновитися на психологічному тренінгу. Він відбудеться вже 26 – 27 січня, тому поспішіть зареєструватися.


Про можливість для українських журналістів повідомляє офіційний сайт АУП.

Тренери поділяться техніками самодопомоги / Фото з сайту АУП


Для кого ця можливість


Для журналістів, які висвітлюють воєнні події, перебувають в зоні ризику, переживають щоденний стрес. Словом, для тих медійників, яким потрібне "психологічне укриття".


Умови участі у тренінгу


Подія відбудеться 26 – 27 січня 2024 року у Києві. Участь в тренінгу є безкоштовною. Тренінг пройде у заміському комплексі, куди учасників доставить трансфер. Сам трансфер, а також проживання, харчування та участь в усіх подіях тренінгу є безкоштовними.


Як зареєструватися

Реєстрація відкрита за посиланням. Тренінг розпочнеться уже завтра, тому поспішайте!

Що чекає на учасників


Протягом тренінгу учасникам та учасницям допомагатимуть "залатати травми", пов'язані з виконанням службових обов'язків під час війни.

На тренінгу ви дізнаєтеся корисні техніки для підтримки внутрішнього балансу / Фото Unsplash


Учасники вчитимуться підтримувати внутрішній баланс за допомогою тілесних практик, перезавантажувати нервову систему через емоції, активувати свої ресурси через мистецтво.


Тренерки проєкту навчать практичних інструментів: ви зможете допомогти собі в умовах гострих стресових ситуацій, а також тривалого стресового напруження.

Якщо маєте запитання, звертайтеся до Юлії Рицик, асистентки проєктів АУП: (067) 372 27 33, info@aup.com.ua

17 переглядів
bottom of page