top of page

Українська музика лунатиме навіть в Ірландії: ми проведемо 11-й благодійний концерт

28 вересня відбудеться ще один благодійний онлайн-концерт, одинадцятий за рахунком. Ми знову збираємо кошти на закупівлю тактичної медицини для ЗСУ. Цього разу глядачами стануть мешканці міста Корк, що в Ірландії.

Наші партнери:

  • ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.

  • Волонтерки Oleksandra Kaskun, Sabine Manhartsberger та Marta Sofia Correia з організацій Failte Refugees Society та UCC Slavic Society. Вони допомагають організувати онлайн-концерт у ірландському місті Корк та збирати кошти для потреб українців у російсько-українській війні.

Як приєднатися до концерту онлайн

Ми завжди транслюємо наші концерти на Youtube. Приєднуйтеся за посиланням та пориньте в неймовірну атмосферу живої музику найромантичнішого гурту "Женя і Катя".

Ви можете дивитися концерт та зробити посильний внесок на Монобанку. Нагадуємо, що ми збираємо кошти на тактичну медицину для ЗСУ.

Як потрапити на концерт в Ірландії


Концерт відбудеться 28 вересня (у середу). Завітати на нього можна в місті Корк.

  • Початок: 18:00

  • Адреса: UCC (University College Cork) campus, аудиторія Kane B10A

Під час концерту глядачі збирають донати для допомоги українцям та нашій армії.


Проводимо концерти для всього світу

"Женя й Катя" співають для різних країн / Фото YouthFutureUA


Ми провели вже 9 таких концертів для публіки в Німеччині, Литві, Польщі, Франції тощо. Дізнатися про них більше можна тут.

Зібрані донати ми витрачаємо на закупівлю тактичної медицини, закриття потреб окремих солдат, допомогу тим, хто постраждав від війни. Про це читайте за посиланням.

Запрошуємо на збори волонтерів


Перед концертом традиційно запрошуємо усіх охочих на зустріч волонтерів проєкту YouthFutureUA*.


Тут традиційно обмінюємося ідеями, обговорюємо допомогу українцям та армії. Зустріч відбудеться 28 жовтня, о 18:30, у Арт-Пабі "Beer and Blues", місто Вінниця.

Фото з однієї з попередніх зустрічей / Фото Дмитра Данкевича

*Розвиток спільноти волонтерів YouthFutureUA підтримує ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.


Дякуємо нашим партнерам за можливість проведення благодійних онлайн-концертів:

Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.


bottom of page