top of page

Запрошуємо на десятий благодійний онлайн-концерт Солідарності

26 вересня відбудеться десятий благодійний онлайн-концерт. Як і в попередні рази, збираємо кошти на закупівлю тактичної медицини для для ЗСУ. Глядачами стануть наші друзі з Будапешту.


Наші партнери:

  • ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.

  • Волонтерка Аніта, яка допомагає організувати онлайн-концерт у Будапешті та збирати кошти для потреб українців у російсько-українській війні.

"Женя і Катя" співають для всього світу, щоб підтримати Україну / Фото YouthFutureUA


Як приєднатися до концерту онлайн?


Ви можете дивитись концерт у будь-якому куточку України чи навіть світу, достатньо приєднатись онлайн за посиланням. Всі бажаючі можуть приєднатись і зробити донат на Монобанку.

Під час трансляції концерту можна зробити посильну пожертву, а ми придбаємо тактичну медицину для української армії.


Ми провели вже 9 концертів


Ми вже провели 9 таких концертів для Литви, Німеччини, Північної Македонії, Болгарії, Франції, Польщі тощо.

Дізнайтеся більше інформації про наші попередні концерти за посиланням. Також ви можете прочитати про те, як ми витрачаємо зібрані кошти на допомогу армії.

Ярослав розповідає про російську війну в Україні : Фото YouthFutureUA


У офлайн частині вже традиційно у Арт-Пабі "Beer and Blues" відбудеться молодіжний обмін за участю українських волонтерів, де вони матимуть змогу поспілкуватись та представити напрямки роботи YouthFutureUA.


Зустріч волонтерів / Фото YouthFutureUA


Ми вдячні за партнерство, підтримку та солідарність із українцями, що проявляють наші європейські друзі. Дякуємо кожному, хто підтримує українців у цій нелегкій боротьбі.



Дякуємо нашим партнерам за можливість проведення благодійних онлайн-концертів:

Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.


45 переглядів
bottom of page