top of page

Як наш 12-й благодійний концерт об'єднав Україну та Бельгію

19 жовтня відбувся 12-й благодійний онлайн-концерт. Гурт "Женя і Катя" співав для публіки в Бельгії. Вчергове команда YouthFutureUA збирала кошти на підтримку ЗСУ.

"Женя і Катя" під час 12-го благодійного концерту / Фото YouthFutureUA


Наші партнери:

  • ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.

  • Організатори концерту в Бельгії – організація Codec belgium та Erasmus plus project "Developtogheter".

Глядачі концерту в Бельгії / Фото YouthFutureUA

Ми завжди запрошуємо дивитися концерти онлайн та робити посильний донат на Монобанку. Нагадуємо, що ми збираємо кошти на тактичну медицину для ЗСУ. Пожертвувати кошти на армію можна в будь-який час.

Наш 12-й гібридний концерт


Цей концерт став 12-м для нашої команди. Попередні заходи проводили для публіки в Німеччині, Угорщині, Литві, Польщі, Франції тощо. Дізнатися про них більше можна тут.

Усі наші концерти відбуваються в гібридному форматі / Фото YouthFutureUA

Концерти відбуваються так: "Женя і Катя" співають у Вінниці, на сцені закладу Beer&Blues. Концерт наживо транслюють за кордон, в обране європейське місто. Місцева публіка збирається в затишному місці та насолоджується українською музикою. Під час концертів публіка збирає кошти для підтримки українців.

Трансляція концерту для бельгійської публіки / Фото YouthFutureUA

Донати від глядачів концертів ми витрачаємо на закупівлю тактичної медицини, закриття потреб окремих солдат, допомогу тим, хто постраждав від війни. Про це читайте за посиланням.

Традиційні збори волонтерів

Ярослав розповідає глядачам про війну в Україні / Фото YouthFutureUA


Перед концертом відбулася зустріч волонтерів проєкту YouthFutureUA. Зібрали старих та нових друзів команди і обговорили креативні ідеї.

*Розвиток спільноти волонтерів YouthFutureUA підтримує ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.


Перегляньте більше атмосферних фото з концерту

Дякуємо нашим партнерам за можливість проведення благодійних онлайн-концертів:

Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.


32 перегляди
bottom of page