top of page

Відвезли гуманітарну допомогу на Схід: фотозвіт з поїздки благодійного фонду "Майбутнє молоді України"

Наш благодійний фонд продовжує підтримувати українських військових, а також цивільне населення, яке постраждало від війни. Цього разу команда БФ Майбутнє молоді України відвідала госпіталь та центр реабілітації людей з інвалідністю.

Нагадуємо, на нашому сайті ви можете дізнатися про нашу попередню підтримку українського війська та допомогу цивільному населенню.

Допомогли Дружківському госпіталю


Дружківський госпіталь – лікарня, що нині виконує функції шпиталю. Наш БФ передав на потреби госпіталю мийні засоби: пральні порошки, кондиціонери тощо.


Фотозвіт із допомогою Дружківському госпіталю дивіться тут:

Підтримали Добропільський центр реабілітації


Ще однією точкою нашого маршруту став Добропільський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю. Сюди також привезли побутову хімію, різноманітні мийні засоби тощо.


Дісталися центру ми пізно ввечері, та ще й у вихідні. Тому допомогу довелося передавати просто неба, прямісінько під написом "Я люблю Добропілля". А вже в робочий час працівники центру доставили посилки в центр для своїх підопічних.


Фотозвіт: передали побутову хімію та мийні засоби підопічним центру реабілітації

Вихованці Добропільського центру комплексної реабілітації

Щиро дякуємо за підтримку нашим однодумцям Юрію Степаненкові, Єгору Оникієнку та Артуру Черепанову. Також вдячні компанії Henkel, що допомогла отримати хімію та мийні засоби для підопічних Добропільського центру реабілітації.

Також передали мийні засоби та хімію нашим захисникам: фото

Збір на допомогу пораненому бійцю

Друзі, наш товариш Роман був поранений під час бойових дій на Лиманському напрямку. Він потребує коштів на тривале лікування та реабілітацію. Надіслати донат на допомогу Ромі можна на Монобанку.

40 переглядів
bottom of page