top of page

Анталієпте (Литва) : проведено черговий благодійний концерт солідарності

"Support Ukraine" і "Stand with Ukraine" - під такими гаслами вчергове зібралась команда активних та небайдужих людей, що борються на культурному фронті задля допомоги жертвам війни та мирного неба над усією Європою!


19-го червня за сприяння наших партнерів Молодіжної асоціації Innovator's Valley відбувся П'ЯТИЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни. Цього разу подію організували у містечку Анталєпте, що в окрузі Утена на півночі Литви. Громадяни цієї країни вже вкотре проявили солідарність з нашою державою. Ми, українці, щиро вдячні кожному, хто допомагає боротись із агресором усіма доступними, а, часом, справді фантастичними (Історія з Байрактаром житиме вічно!!!), способами. Ви неймовірні!

Дякуємо нашим партнерам за організацію такої теплої і затишної атмосфери під час трансляції онлайн-концерту. Вечір був наповнений емпатією та співпереживанням. Музика об'єднала так багато сердець навколо спільної біди - війни в центрі Європи. З мільйонами трагічних історій і величезної підтримки від усього світу.


Чуттєве виконання дуетом "Женя і Катя" на тлі жовто-блакитного стяга торкає в саме серце - вони співають попри біль власного народу. Відкинувши сльози та переживання, майстерно виводять кожну ноту, кожен акорд, бо ж #Be_brave_like_Ukraine


У офлайн частині відбувся молодіжний обмін за участю українських волонтерів, де вони мали змогу поспілкуватись та представити напрямки роботи YouthFutureUA

Ми вдячні за партнерство, підтримку та солідарність із українцями, що проявляють наші європейські друзі.


Ми вдячні за партнерство та невід'ємну роль в успіху цієї події романтичному дуету "Женя і Катя" та їх чуттєвого виконання, Арт-Пабу "Beer and Blues" , майстру своєї справи відеографу Дмитру Данкевичу, технічне забезпечення івентів "Sound+" "Sound+" та нашій новій ведучій Насті Мартинюк, що вкотре закликала підтримувати Україну, кожен голос - потужна зброя на міжнародній арені і разом ми переможемо!

Україна бореться з абсолютним злом, дякуємо, що допомагаєте їй вистояти.

Щиро віримо і впевнені : ще буде не один концерт під мирним небом, а поки працюємо і наближуємо перемогу.

28 переглядів
bottom of page