top of page

Благодійний концерт солідарності для Бремену проведено

І так, перший досвід проведення гібридного концерту для аудиторії, зібраної нашими партнерами у місті Бремен, виявився надзвичайно вдалим!

По-перше, це був незабутній вечір обміну сильними емоціями, сповнений емпатійними почуттями підтримки та солідарності із українським народом у цей нелегкий час. А по-друге, це був неначе ковток свіжого повітря для організаторів та музикантів із українського боку, адже таких подій наразі бракує в Україні. Ми довели, що культура і мистецтво можуть слугувати нашій боротьбі за свободу! Адже цей концерт дозволив нам актуалізувати в очах Бременської аудиторії проблематику війни в Україні і дозволив розповісти про життя простих українських волонтерів та активістів.


Наш партнер у Бремені, молодіжна організація НатурКультур зробила максимум для хорошого результату події зі свого боку. В програмі були і інші виступи, крім дигітального виступу дуету із Вінниці "Женя і Катя". Навіть, звучав акордеон та український гімн у виконанні нашого волонтера Європейського Корпусу Солідарності Юліуша Мейєра! А де-хто із активістів Пангеї Ультіма був присутній на заході особисто і представляв організацію та програму YouthFutureUA.

Також ми змогли зібрати благодійні кошти у розмірі 1400 Євро! Ці всі ресурси буде витрачено на заявлені цілі: підтримку госпіталів медикаментами, виробництво бронежелетів, а також на підтримку інформаційної роботи програми YouthFutureUA.

Ми вдячні за партнерство, підтримку та солідарність із українцями, що проявляють наші європейські друзі. Ми вдячні за партнерство та невід'ємну роль у успіху цієї події дуету "Женя і Катя", Арт-Пабу "Beer and Blues", відеографу Дмитру Данкевичу, технічне забезпечення івентів "Sound+" "Sound+".

Ми продовжуємо боротьбу, але впевнені у тому, що добро переможе зло!




43 перегляди
bottom of page