top of page

Концерт Солідарності у Бремені

Сьогодні наші друзі у Європі демонструють солідарність із українським народом у цій боротьбі за цінності свободи та добра. І не на словах, а у діях!


Програма YouthFutureUA з радістю повідомляє про проведення спільного із нашими німецькими партнерами та друзями NaturKultur e.V. гібридного концерту у місті Бремен, Німеччина. Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: у закладі Kultur im Bunker (Бремен) та Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) 20 травня 2022 року.

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством волонтерів, а також, звичайно, чудовими музичними виступами. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя", а офлайн у Kultur im Bunker пролунають композиції різних жанрів від молодого акордіоніста Juliusz Meyer до техно-виконавця Thalie та етно-діджея Birulinda. Безпосередньо на заході будуть присутні члени Пангеї Ультіма, котрі розповідатимуть про ту роботу, котру роблять наші українські активісти у цей нелегкий час.


Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що збере німецький партнер NaturKultur e.V. будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме: 1) Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових; 2) Закупівлю медикаментів для госпіталів та інших витратних матеріалів; 3) Підтримку інформаційної роботи програми.

Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу:


44 перегляди
bottom of page