top of page

Благодійні онлайн концерти відновлюються. Цього разу для вас і для глядачів у Північній Македонії

YouthFutureUA продовжує серію благодійних гібридних (онлайн + для глядачів у певній локації) концертів. Цього разу концерт підтримує ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу. Усі зібрані кошти підуть на потреби жертв війни росії в Україні.


Ми продовжуємо організовувати наші дигітальні благодійні концерти і цього разу ми будемо зокрема грати для аудиторії, що збереться у містечку Крушево, що у Північній Македонії! Не сумніваємось - підтримка України на Балканах є беззаперечною. YouthFutureUA разом із друзями і партнерами із CET Platforma Skopje реалізовуватимуть цей ШОСТИЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни.


ПАРЕЛЕЛЬНО МИ ЗАПРОШУЄМО УСІХ ВІДВІДАТИ НАШ КОНЦЕРТ ОНЛАЙН ЗА ЛІНКОМ У ЮТУБ О 19:00(ЦЄЧ)/20:00(КИЇВ) 19 ЛИПНЯ (ВІВТОРОК):



ПРИЄДНУЙТЕСЬ І ДОПОМАГАЙТЕ ФІНАНСОВО УКРАЇНЦЯМ ПРОТИСТОЯТИ АГРЕСОРУ!


Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) та Vila Gora Krushevo у Крушево 19 липня 2022 року. У офлайн частині відбуватиметься молодіжний обмін ГО "Центр розвитку Пангея Ультіма" та партнерів за участі української молоді. Ми сподіваємось, що захід відвідають місцеві жителі і ми зможемо зібрати більше пожертвувань.

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством з волонтерами, а також, звичайно, чудовим музичним виступом. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя".


Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що ми зберемо під час стріму будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме:

  • Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових;

  • Закупівлю медикаментів для польових госпіталів та військових ЗСУ.

Щоб підтримати нас - перейдіть за посиланням!


Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу: Організації CET PLATFORMA Skopje (Північна Македонія), асоціація Ungdomsfronten, Центр розвитку Пангея Ультіма, Технічне забезпечення подій Sound+ (Вінниця), фотограф Дмитро Данкевич, дует "Женя і Катя", Beer & Blues Art-Pub (Вінниця), ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій".


bottom of page