top of page

Концерт солідарності для Анталєпте (Литва) - Приєднуйтесь!

Сьогодні наші друзі у Європі демонструють солідарність із українським народом у цій боротьбі за цінності свободи та добра. І не на словах, а у діях!


Ми продовжуємо організовувати наші дигітальні благодінй концерти і цього разу нам особливо приємно буде відіграти його для наших братів і сестер із Литви! Нагадаймо як ця уся невеличка країна скидувалась нам на Байрактар. Це доводить, що вони розуміють на скільки актуальною є підтримати Україну зараз у боротьбі із російським злом. І тому YouthFutureUA разом із друзями і партнерами із Литви будуть проводити П'ЯТИЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни. Цього разу наш партнер це молодіжна асоціація Innovator's Valley із села Анталєпте, що в окрузі Утена на півночі Литви.


ТАКОЖ МИ ЗАПРОШУЄМО УСІХ ВІДВІДАТИ НАШ КОНЦЕРТ ОНЛАЙН ЗА ЛІНКОМ У ЮТУБ О 20:00 19 ЧЕРВНЯ (НЕДІЛЯ):

ПРИЄДНУЙТЕСЬ І ДОПОМАГАЙТЕ ФІНАНСОВО УКРАЇНЦЯМ ПРОТИСТОЯТИ АГРЕСОРУ!


Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) та простором Innovator's Valley ("Долина Інноваторів") у Анталєпте 19 червня 2022 року, де партнер збере учасників на офлайн подію. У офлайн частині відбуватиметься молодіжний обмін за участі українських волонтерів. Ми сподіваємось, що захід відвідають місцеві жителі і ми зможемо зібрати більше пожертвувань.

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством з волонтерами, а також, звичайно, чудовим музичним виступом. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя".


Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що збере литовський партнер, або ви надішлете нам окремо під час стріму будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме:


  • Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових;

  • Закупівлю медикаментів для польвоих госпіталів та інших витратних медичних матеріалів для збройних сил;

  • Підтримку вимушених переселенців та закупівлю ресурсів на гуманітарні потреби для нужденних у прифронтові та окуповані території;

  • Підтримку інформаційної роботи програми.


Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу: Аосціації Innovator's Valley (Анталєпте, Литва), Центр розвитку Пангея Ультіма, Технічне забезпечення подій Sound+ (Вінниця), фотограф Дмитро Данкевич, дует "Женя і Катя", Beer & Blues Art-Pub (Вінниця).


56 переглядів
bottom of page