top of page

Вечері "Живої солідарності"

Вечері відбуваються за участі українців та берлінців, де вони обмінюються рецептами приготування страв, ідеями, потребами, знаннями та пропозиціями. Це момент, коли можна започаткувати щось разом і розпочати це втілювати.


diner, Ukraine, Berlin
Вечері солідарності, Берлін

Тут шукають натхнення і колективної підтримки новоприбулі мешканці Берліна, вони виснажені переїздом, затьмарені, але водночас відкриті для спілкування, слухання та обміну.


Сюди приходять і ті, хто вже давно знайшов себе у цьому місті, і хочуть допомогти іншим разом з сім’єю MOOS. А також люди з наших мереж, які часто відчувають себе безпорадними і шукають обміну досвідом, контактів для себе чи своїх гостей. Комусь просто подобається дружня атмосфера, а для когось наші вечері стали важливою платформою для спілкування і розвитку.


MOOS - сo-living, який чудово розташований у Treptower Park на території колишньої фабрики ванн Moosdorf & Hochhäusler (перша у світі ванна з гойдалками). Тут мешкають креативні особи, які працюють, думають, живуть, тусуються, п’ють каву, розвивають проєкти та багато іншого. Ми ще досі в пошуку себе, як спільноти - просто зайдіть і зробіть власне фото!!!

Зазвичай зустрічі відбуваються щочетверга, ми разом обираємо страву для приготування ( наприклад, борщ ), разом куховаримо і разом вечеряємо, як одна велика родина. Вечері живої солідарності – це про згуртованість і взаємопідтримку, де можна зарядитись позитивними емоціями під музику, познайомитись з креативними розвагами, відпочити у колі однодумців і проявити себе.


Сюди приходять зацікавлені люди, слухачі, помічники. Очікуємо ваших ідей і активності на зустрічах "Вечері живої солідарності" у MOOS.


Берлін, Німеччина

Moosdorfstrasse 7-9 (в дворі)

Чотеверга після 16:00


20 переглядів
bottom of page