top of page

Концерт Солідарності у Благоєвграді

Сьогодні наші друзі у Європі демонструють солідарність із українським народом у цій боротьбі за цінності свободи та добра. І не на словах, а у діях!


Уже завтра проєкт YouthFutureUA разом із партнерами будуть проводити ДРУГИЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни. Цього разу наш партнер це молодіжна організація Active Bulgarian Society із міста Благоєвград, Болгарія.


Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: у місцевому барі MEMO (Благоєвград) та Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) 26 травня 2022 року.

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством волонтерів, а також, звичайно, чудовим музичним виступом. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя", а офлайн у Bar MEMO молодіжна організація Active Bulgarian Society доповнить культурну програму.


Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що збере болгарський партнер Active Bulgarian Society будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме: 1) Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових; 2) Закупівлю медикаментів для госпіталів та інших витратних матеріалів; 3) Підтримку інформаційної роботи програми.


Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу:



19 переглядів
bottom of page