top of page

Концерт солідарності у Хемніці (Німеччина)

Сьогодні наші друзі у Європі демонструють солідарність із українським народом у цій боротьбі за цінності свободи та добра. І не на словах, а у діях!


Завтра проєкт YouthFutureUA разом із друзями будуть проводити ТРЕТІЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни. Цього разу наш партнер це активна молодь із міста Хемніц, Німеччина.


Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) та містом Хемніц 31 травня 2022 року, де партнер збере учасників на офлайн подію.


Увага! Цього разу ми будемо також стрімити наш концерт наживо через Youtube і тому і всі інші зможуть приєднатись до виступу, котрий ми організовуємо для громади у Хемніці. Чекаємо на вас за посиланням 31 травня о 20:00 на наш годинний виступ (увага: робоча мова - англійська!):

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством волонтерів, а також, звичайно, чудовим музичним виступом. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя", а офлайн у Хемніці наші друзі доповнять культурну програму спілкуванням із українськими біженцями та іншими причастними до тематики.


Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що збере німецький партнер, або ви надішлете нам окремо під час стріму будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме:
  • Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових;

  • Закупівлю медикаментів для госпіталів та інших витратних матеріалів;

  • Підтримку вимушених переселенців та закупівлю ресурсів на гуманітарні потреби для нужденних у прифронтові та окуповані території;

  • Підтримку інформаційної роботи програми.


Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу:

Активній спільноті міста Хемніц (Noah Zuchna зокрема), Центр розвитку Пангея Ультіма, Технічне забезпечення подій Sound+ (Вінниця), фотограф Дмитро Данкевич, дует "Женя і Катя", Beer & Blues Art-Pub (Вінниця).



bottom of page