top of page

Концерт солідарності для Джіріфалко (Італія)

Сьогодні наші друзі у Європі демонструють солідарність із українським народом у цій боротьбі за цінності свободи та добра. І не на словах, а у діях! Завтра, у перший день літа, проєкт YouthFutureUA разом із друзями і партнерами із Італії будуть проводити ЧЕТВЕРТИЙ благодійний гібридний концерт для збору коштів на актуальні потреби українців в умовах війни. Цього разу наш партнер це молодіжна асоціація Connecting Europe із міста Джіріфалко, Італія. Цілями концерту є об'єднання гостей та волонтерів навколо теми проблеми війни в Україні, підтримка молодіжної активності українців у напрямку відповіді викликам війни, а також створення культурного містка між локаціями, де відбуватимуться музичні та інформаційні програми: Beer & Blues Art-Pub (Вінниця, Україна) та культруним просторм Borg/@rte у Джіріфалко 1 червня 2022 року, де партнер збере учасників на офлайн подію. У офлайн частині відбуватимуться і інші виступи місцевих митців та музикантів, все - для залучення більшого інтересу та можливості зібрати більше пожертвувань. Ми будемо також стрімити наш концерт наживо через Youtube і тому і всі інші зможуть приєднатись до виступу, котрий ми організовуємо для громади у Джіріфалко. Чекаємо на вас за посиланням 1 червня о 20:00 (український час) на наш годинний виступ (увага: робоча мова - англійська!):

Вечір буде насичений спілкуванням, представленням напрямків роботи YouthFutureUA, знайомством волонтерів, а також, звичайно, чудовим музичним виступом. З українського боку у діджітал форматі виступить "Найромантичніший дует України" "Женя і Катя", а офлайн у Джіріфалко наші друзі із Connecting Europe доповнять культурну програму музичними виступами та іншим дійством, спілкуванням із українськими біженцями та іншими причастними до тематики.

Цей гібридний концерт є благодійним. Усі кошти, що збере італійський партнер, або ви надішлете нам окремо під час стріму будуть передані Пангеї Ультіма на реалізацію цілей програми YouthFutureUA, а саме:

  • Фінансування виготовлення саморобних бронежелетів для українських військових;

  • Закупівлю медикаментів для госпіталів та інших витратних матеріалів;

  • Підтримку вимушених переселенців та закупівлю ресурсів на гуманітарні потреби для нужденних у прифронтові та окуповані території;

  • Підтримку інформаційної роботи програми.


Дякуємо усім організаторам та партнерам заходу: Аосціації Connecting Europe (Джіріфалко, Італія), Центр розвитку Пангея Ультіма, Технічне забезпечення подій Sound+ (Вінниця), фотограф Дмитро Данкевич, дует "Женя і Катя", Beer & Blues Art-Pub (Вінниця). #youthfutureua #solidaritywithukraine #pangeyaultima #charityconcert

bottom of page