top of page

Музика і благодійність: гурт "Женя і Катя" виступив на французькому фестивалі заради армії

5 серпня команда YouthFutureUA провела сьомий благодійний концерт для європейців. Цього разу глядачами стали мешканці французького міста Лонс-ле-Соньє.


Унікальний формат

Концерт відбувся в межах фестивалю у Франції / Фото YouthFutureUA


Наша команда проводить благодійні концерти у гібридному форматі: їх дивляться глядачі у певній локації. Також перегляд усіх концертів доступний онлайн.

Концерти відбуваються у гібридному форматі / Фото YouthFutureUA


Під час концерту глядачі донатять кошти на підтримку України у війні. Ведучий, а також вінницький гурт "Женя і Катя" розповідають про те, як українцям живеться під час несправедливої агресії Росії.

"Женя і Катя" всьому співають для європейської публіки / Фото YouthFutureUA


Романтичні "Женя і Катя" співають майже "у бомбосховищі". Так ми називаємо підвал вінницького ресторану Beer & Blues Art-Pub.

Усі охочі можуть приєднатися до нашої неймовірної атмосфери онлайн / Фото YouthFutureUA


Концерт транслювали на екрані для учасників фестивалю Quartiers D'été у французькому місті Лонс-ле-Соньє.

Глядачі фестивалю у Франції / Фото YouthFutureUA


Говорять про Україну через особисті історії


Особисті історії розчулюють людей і допомагають підтримувати Україну.

Глядачі донатять кошти на підтримку українців / Фото YouthFutureUA


Під час концертів ми збираємо кошти на тактичну медицину для польових госпіталів. Звіти про нашу попередню допомогу армії можна подивитися за посиланням.

Команда YouthFutureUA

Важливо. Команда YouthFutureUA на зібрані під час концертів кошти купує засоби тактичної медицини, плитоноски, а також підтримує людей, які постраждали внаслідок російської агресії. Детальніше про діяльність YouthFutureUA можна дізнатися за посиланням.
  • Ви також можете вже зробити свій внесок та задонатити кошти на сайті проєкту YouthFutureUA. Пам'ятайте, що кожна гривня наближає нас до перемоги!

Організатори концерту незабаром підрахують зібрані кошти та передадуть їх для українців.


Зібрали волонтерів*

Перед концертом традиційно зустрілися із волонтерами проєкту YouthFutureUA.

Зверніть увагу! Якщо хочете стати волонтером, заповніть анкету. Нашими волонтерами можуть стати люди не тільки з Вінниці, а й з будь-яких міст України та світу.

Якщо хочете стати волонтером, заповнюйте анкету / Фото YouthFutureUA


Обговорили нашу місію, цінності, а також ідеї, як далі підтримувати Україну, армію, та людей, які постраждали внаслідок російської агресії.

Важливо. Усі наші активності були б неможливими без партнерів. Тож щиро дякуємо усім, хто допомагає організовувати та проводити заходи:

Щиро дякуємо партнерам за можливість проведення концертів / Фото YouthFutureUA


Нашими партнерами у Франції стали організації Peuples Solidaires JURA, Association Maison Commune. Вони допомогли не тільки провести фестиваль, а й збирати кошти для потреб українців у російсько-українській війні.


Більше фото з сьомого благодійного онлайн-концерту дивіться тут:


*Розвиток спільноти волонтерів YouthFutureUA підтримує ГО "Інститут економічних досліджень та політичних консультацій", котрий реалізує проєкт "Громадськість за демократизацію" за сприяння Європейського Союзу.


Сьогодні кожен може наближати перемогу. Допоможіть YouthFutureUA виконувати нашу місію, підтримайте українську армію та українців у скруті. Навіть маленькі суми важливі. Зробити посильний внесок можна тут.




77 переглядів
bottom of page